Baymak’tan Eski Kombiye Led TV Hediye

Pahalı enerjiye karşı, yüksek teknolojiye sahip ürün gamıyla her zaman tüketiciye tasarruf sağlayan ve doğa dostu ürünleriyle çevreye duyarlılığını bir kez daha gösteren, ısıtma-soğutma sektörünün lider ismi Baymak, 10 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında tüm Türkiye’de gerçekleşecek geri dönüşüm kampanyası ile eski kombinizi geri alıyor yerine uygun fiyatlarla üstün teknolojiye sahip yoğuşmalı kombi veriyor. Üstelik eski kombilerin, lisanslı geri dönüşüm tesislerinde insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde geri dönüşümünü ve bertarafını sağlıyor. Ayrıca kampanyaya katılan herkese 56 ekran Full HD Vestel Led TV Baymak’ tan hediye…

Soğuk kış günlerini doğalgaz faturalarından korkmadan geçirmek için % 30’ a varan enerji tasarrufu ile hem tüketiciye hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan yoğuşmalı kombiye geçmek, Baymak’la şimdi çok daha avantajlı.

Atık gazın içindeki su buharını yoğuşturan teknoloji sayesinde ısı bacadan geri kazanıldığı için 109,1 verim değerine ulaşarak geleneksel ısıtma sistemlerine göre %30’a varan enerji tasarrufu sağlanmasının yanı sıra, emisyon değerlerinin düşük olması, çevre bilinci açısından da büyük bir öneme sahiptir. 196.332 adet yoğuşmalı kombi satışıyla sektörde liderliğini sürdüren Baymak, liderliğin verdiği sorumluluk ve çevre bilinciyle eski kombinizi alıyor; yerine küresel ısınmaya sebep olan CO,Nox gibi emisyon gazlarında %80-90 arasında bir azalma sağlayan yeni nesil yoğuşmalı kombi veriyor. Lider Baymak, cebinizi korurken doğayı da koruyor.

Yüksek enerji tasarrufuyla hem ekonomiye hem de doğaya kazanç sağlamanın bilinciyle çalışmalarına hızla devam eden Baymak, yoğuşmalı kombiye geçmeyen kalmasın diye tüm Türkiye’de muhteşem bir kampanya başlattı. Eski kombinizi geri alıyor yerine uygun fiyatlarla üstün teknolojiye sahip yoğuşmalı kombi veriyor. Kampanyaya katılan herkese 56 ekran Full HD Vestel Led TV Baymak’ tan hediye…

Tüketicilerin kampanyadan yararlanabilmeleri için, iade edilecek eski kombinin çalışır durumda olması gerekmektedir. Kampanya, anlaşmalı bayilerde 10 Nisan 2013 – 10 Mayıs 2013 tarihleri arasında, markası ve modeli ne olursa olsun eski kombinin alınıp yerine Baymak / Brötje marka yoğuşmalı kombi satın alınması durumunda geçerlidir. Yeni yoğuşmalı kombinin montajı yapıldığında Baymak bayileri eski kombiyi sökerek iade alacaklardır.
Detaylı bilgi için size en yakın Baymak ve Brötje Bayilerine gidebilir, 0216 581 66 04 nolu telefondan bilgi alabilir ya da www.baymak.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.