Banyonuza Siyahın Zarafetini Taşıyın

Banyonuza Siyahın Zarafetini Taşıyın

Siyah güzeldir. ‘Allure Brilliant in SuperBlack’in GROHE SPA™ koleksiyonuna katılmasıyla siyahın o muhteşem zarafeti artık evlerinizde.

GROHE StarLight® teknolojisinin yepyeni bir versiyonu olan SuperBlack, hem bataryalar hem de duşlarda siyahın zamanın ötesine geçen görünümünü, elmasın sağlamlığı ile birleştiriyor. Parlak SuperBlack Allure Brilliant büyüleyici açıları ve detaylarıyla geometrik şekillerin sınırlarını zorlarken, armatür tasarımına yeni bir boyut getiriyor.Yeni bataryalar çekici görünümlerini CVD olarak adlandırılan kimyasal buhar çökeltme işlemine borçlu.

low_grohe-allure-brilliant-in1

Uzun ömürlü güzellik

‘Allure Brilliant in SuperBlack’ sadece parlak güzelliği ile değil, aynı zamanda özel CVD (kimyasal buhar çökeltme işlemi) olarak adlandırılan kaplaması sayesinde sunduğu uzun ömürlü dayanıklılık ile de ön plana çıkıyor. GROHE StarLight® teknolojisi ile çizilmeye karşı üstün bir dayanıklılığa sahip olan elmasımsı yüzey, galvanize krom yüzeylere kıyasla beş kat daha sert ve çizilmeye karşı yüz kat daha dayanıklı hale geliyor.

Estetiğin cazibesi Allure Brilliant’ın yenilikçi teknolojisi ile birarada

Renginin muhteşem güzelliğinin yanı sıra, ‘Allure Brilliant in SuperBlack’ suyun eşsiz coşkusunu için harmanlanan hayranlık verici tasarımı ve mimari netliği ile de kendini gösteriyor. Bataryanın dikkat çekici özelliklerinden biri olan Aqua Window ise, suyun doğal akışını hayranlık verici bir manzaraya dönüştürerek küçük bir şelale gibi akmasını sağlıyor.

GROHE EcoJoy® teknolojisinin başını çektiği bir dizi yenilikçi teknoloji ile su keyfinden ödün vermeden su ve enerji tasarrufu yapmak mümkün hale geliyor. Ayrıca, GROHE SilkMove® teknolojisi de bataryanın gerek su akışını gerekse su sıcaklığının kontrol ederek kullanıcı konforunu en üst düzeye çıkarıyor.

Her şey evde spa deneyimi için

‘Allure Brilliant in SuperBlack’, banyoları kişiye özel wellness merkezlerine dönüştürmek için yaratılmış birinci sınıf koleksiyonlardan oluşan eşsiz GROHE SPA™ koleksiyonu kapsamında sunuluyor. Bu geniş koleksiyon, zamanın ötesinde, cesur ve keskin hatlı parlak siyah batarya tasarımları sunarak, spa meraklılarının beklentilerini eksiksiz şekilde karşılıyor.

Ürün koleksiyonunda, farklı çıkış ucu yüksekliklerine sahip tek kumandalı banyo bataryalarından, üç delikli duvardan ankastre lavabo bataryalara kadar, küvet ve duşlar için çok sayıda seçenek de bulunuyor. Yerden banyo bataryalarından, dört delikli küvet bataryalarına kadar banyo bataryalarındaki çeşitliklik de etkileyici. Buna, sıvı sabunluklardan havlu askılarına kadar çarpıcı Allure Brilliant tasarımına sahip çok geniş bir aksesuar koleksiyonu da ekleniyor.