Avrupalı Az Yer Kaplayan, Ortadoğulu Geniş ve Gösterişli Mobilya İstiyor

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, mobilya kullanım alışkanlıklarına ilişkin araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

İhracat yaptığı ülkelerdeki mobilya trendlerini belirleyen Alfemo, kadın ve erkeklerin mobilya tercihlerini de tespit etti.

Turquality belgeli Alfemo Mobilya, uluslararası standartlarda ileri teknoloji ile ürettiği birbirinden özgün koleksiyonlarını 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

Kuzey Afrika, Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar ihracat yaptıklarını söyleyen Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, “Avrupalılara az yer kaplayan, Ortadoğululara geniş ve gösterişli mobilya üretiyoruz” dedi.

Avrupalı tüketicilerin değişen dünya düzeni ile birlikte daralan yaşam alanlarına uygun, az yer kaplayan, geniş saklama alanına sahip, pratik, fonksiyonel ve şık mobilyaları tercih ettiğini belirten Zoral, Ortadoğu’daki tüketicinin ise daha geniş, büyük ve gösterişli ürünleri tercih ettiğini dile getirdi.

İhracatın %40’ı Ortadoğu, %30’u Avrupa’ya
Alfemo Mobilya’nın %40’ı Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri, %30’u Avrupa ve Balkanlar, %30’u Orta Asya ve Orta Afrika olmak üzere 60’ın üzerinde ülkeye ihracat yaptığına da değinen Zoral, “‘Alfemo Mobilya’nın yurtiçi yeni konsept mağaza sayısı her geçen gün artıyor. Yurtdışında ise Avrupa ve Ortadoğu’nun birçok kilit noktasında konsept mağazalarımız bulunuyor” dedi.

Erkekler en çok yaşam ünitelerimizi beğeniyor
Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Zoral, Alfemo Mobilya olarak ürettikleri koleksiyonlar ile oturma gruplarının en çok ilgi gören mobilyaların başında geldiğini belirtti.

Single yaşayanların ve öğrencilerin, özel yaşam alanlarını stüdyo daire havasında kullanmayı tercih ettikleri için en beğendikleri ürünün yaşam üniteleri, onları kombinleyen köşe takımları ve oturma grupları olduğunu söyleyen Pazarlama Müdürü Zoral, kadınların yemek odaları ve aksesuarları, çocukların da genç odalarını beğendiğini söyledi.