All Happy Days Kış Koleksiyonu

All Happy Days 2012 Kış koleksiyonu ile evde geçirilen keyifli dakikalarda mutluluğunuza eşlik ediyor.

Romantik tasarımın adresi olarak bilinen ALL HAPPY DAYS 2012 Kış koleksiyonu ile evde geçirilen keyifli dakikalarda mutluluğunuza eşlik ediyor. 2012 Kış dekorasyon trendlerine yön veren All Happy Days kış koleksiyonunda, hayvan motifli abajur ve biblolar ile pastel tonlarda chesterlar dikkat çekiyor. Koleksiyonda aynı zamanda hayvan motifli avize altları, avizeler ve provence & barok tarzında koltuklar sezona merhaba diyor.

2012 Kış Koleksiyonunda yer alan hayvan motifli abajurlarda geyik figürü öne çıkıyor. Yeni yılın ardından kış sıcaklığını yaşatan abajurlara yine aynı aileden geyik motifli biblolar eşlik ediyor. Pastel tonlardaki Chester’lar konfor ve estetiği bir arada sunarken, sahip oldukları renk ve model seçenekleri ile salonlarda pastel tonların hâkimiyetini ilan ediyor. 2012 Kış dekorasyonundaki pastel renklerin büyüsü All Happy Days ile yaşanıyor.

Ocak ayında kış masal dünyasına dönüşen mağaza ev mağaza konsepti ile ister küçük bir obje ile evini renklendirmek isteyen ister bahara doğru evini masal bahçesine çevirmek isteyen herkese yüzlerce seçenek sunuyor.

Özel Dekorasyon Danışmanlığı İle Farklı Bir Konsept

All Happy Days dekorasyon trendlerine yön verirken çizgi dışı bir noktada hizmet anlayışı sürdürüyor. Ürünlerin büyük bir kısmı Lüksemburg, Belçika, Hollanda, Fransa ve İsveç’teki özel butiklerden ve tasarımcılardan alınıyor. Mağazanın konsepti gereği ürünler evde olması gereken alanlarda teşhir ediliyor. Bu yönü ile All Happy Days bir “ev mağaza” özelliği taşıyor. Dileyen müşteriler için ürünler mağaza içinde kombinleniyor ve tasarım dekorasyon danışmanlığı veriliyor. Dekorasyon trendleri, sezon renkleri ve kullanılacak ürünlerin tarihi ile kullanımı hakkında verilen bilgilerle, mağaza müşterileri ile özel olarak bir diyalog kuruyor. Dileyen müşterilerin ise evlerine giderek danışmanlık hizmeti evlerinde uygulanarak veriliyor.

All Happy Days, naif, romantik ve hayatına geçmiş ve bugün arasında kalmış masalsı bir tat bırakmak isteyen herkes için 2012 sonbahar- kış dekorasyon ürünleri ile Nişantaşı Modern Apartmanı’nda ziyaretçilerini bekliyor.