Akıllı Kilit Sistemi İle Anahtara Gerek Kalmıyor

Siz de her defasında anahtarı hangi cebinize veya çantanızın hangi bölmesine koyduğunuzu unutuyorsanız, tanıtacağımız inovatif ürünün tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Yves Behar isimli tasarımcı tarafından geliştirilen August Smart Lock isimli akıllı kilit sistemi, anahtar arama karmaşasına son veriyor.
akilli-kilit-sistemi
Kapıların kilit bölmesine monte edilen August Smart Lock sayesinde kullanıcılar evlerine anahtarsız bir şekilde giriş yapabiliyor. Kilit sistemi ile eve anahtarsız giriş yapmak için özel bir cep telefonu uygulaması yüklemek yeterli. Uygulamadan kontrol edebilebilen bazı özellikler şöyle: Kilitli kapıya telefonla yaklaşıldığında otomatik kilit açma, uygulama üzerinden kilit açıp kapama, akraba veya arkadaşlar için 7/24 giriş yapabilecekleri dijital yedek anahtar yaratma, temizlik görevlileri için belirli saatler arasında geçerli özel anahtar üretebilme.
Ayrıca kilitli alana giriş izni verilen kişilerin hangi saatlerde girip çıktıklarının kayıtları da yine uygulama üzerinden izlenebiliyor. 2013 yılının son çeyreğinde satışa sunulması planlanan akıllı kilit sistemi için 199 USD fiyat belirlenmiş. Ürün hakkında daha detaylı bilgi için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Web Sitesi: august.com

akıllı kilit sistemi August Smart Lock
BURAYA REKLAM GELECEK